Elektrický golfový vozík FLAT-CAT Spin Gold-Bronze, baterie 27 jamek

Vybavený rotačním ovládacím systémem nabízí vozík Spin dobrou alternativu díky nové technologii motoru, skládací baterii pro snadné zamykání a inteligentní asistenční systémy. Ti, kteří se zaměřují na nejnovější inovace a technologie, si tento vozík velice oblíbí.

53 590 Kč

44 289 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Barevné provedení : Bronz

  • Kód produktu: FC080
  • Kat. číslo: FLAT010
  • EAN: 4260300372306
SPIN
Vezměte golfový zážitek do svých rukou. Vybavený rotačním ovládacím systémem nabízí vozík Spin dobrou alternativu díky nové technologii motoru, skládací baterii pro snadné zamykání a inteligentní asistenční systémy. Ti, kteří se zaměřují na nejnovější inovace a technologie, si tento vozík velice oblíbí.

Technologie
Otočný ovladač
Díky plynulému regulátoru rychlosti a vypínači s funkcí paměti je požadovaná rychlost udržována pouhým stisknutím tlačítka. Pomocí tlačítek lze také aktivovat asistenta vzdálenosti.

Kolo
Nově vyvinutá technologie motoru je bezkartáčová a nevyžaduje převodovku. To vytváří efektivní a energeticky úsporný pohon s minimálními vibracemi a hlukem při chodu. Robustní a bezúdržbová pohonná jednotka je neviditelně zabudována do dvou zadních kol. To znamená, že energie se používá přímo v místě spotřeby. Výsledkem je tak vysoká jízdní dynamika, efektivní výkon a jedinečný komfort.

Baterie
Pro ještě jednodušší skládací mechanismus lze baterii také sklopit. Jednoduše zacvakněte do držáku baterie a máte hotovo. Žádné jednotlivé díly, žádné kabely a snadné skladování.
Funkce
Rukojeť Easy-Fix
Výškově nastavitelná rukojeť se dá optimálně přizpůsobit výšce hráče. Celá jednotka je automaticky upevněna na místě pomocí držáku Easy-Click a lze ji stejně snadno opět povolit.

Univerzální držák bagu
Držák bagu je kompatibilní se všemi běžnými cartbagy a standbagy. Hráči, kteří doposud nosili bag na zádech, mohou konečně přejít na vozík, aniž by museli měnit vybavení. S možným prodloužením držáku je nyní prostor pro obzvláště objemné bagy.

Rám z hliníku / GRP (Vláknový kompozit)
Všechny vozíky Flat Cat jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku, plastu vyztuženého skleněnými vlákny a kovových kuličkových ložisek. Komponenty jsou spojeny šrouby z nerezové oceli. Tak vznikne stabilní vozík s nejnižší hmotností a atraktivním vzhledem.

Asistenční systémy
Asistent vzdálenosti
Praktická funkce vzdálenosti umožňuje vozíku pouhým stisknutím tlačítka posun o 20 nebo 30 metrů. Poté se automaticky aktivuje parkovací asistent.

Parkovací asistent
Parkovací asistent se aktivuje automaticky po zastavení. To vytváří malé množství překážek napříč motory. Vozík má také ruční parkovací brzdu.

Brzdový asistent
Při jízdě z kopce vozík automaticky přibrzdí, aby byla zajištěna bezpečná jízda na kopcovitých místech.

Asistent volnoběhu
Když je vozík vypnutý, kola jsou v automatickém režimu volnoběhu. Vozík lze snadno tlačit nebo táhnout ručně.

Technické parametry
Pohon
Střídavý motor náboje kola
Přímý pohon bez převodovky (bez opotřebení)
Řízení
Rukojeť regulátoru s tlačítky
Senzor náklonu
Baterie
Lithium 24 V / 6,7 Ah
Kapacita 36 jamek
Doba nabíjení max. 6 hodin (v závislosti na vybití)
Integrovaný indikátor nabíjení
Nabíječka
Rychlá nabíječka 24 V
Celosvětové použití (100 - 240 V)
Elektrické zabezpečení
Bezpečnostní ochranný obvod v baterii a nabíječce
Certifikace UN 38.3
Nastavení podvozku
Nastavovací šroub na předním kole
Velikost
Výška 84 cm, šířka 58 cm, hloubka 18 cm
Rozvor
64 cm
Hmotnost
Vozík 9,8 kg
Baterie 1,4 kg
Zatížení
max. 40 kg
Elektrický golfový vozík  FLAT-CAT  Spin Gold-Bronze, baterie 27 jamek
Elektrický golfový vozík FLAT-CAT Spin Gold-Bronze, baterie 27 jamek
EAN: 4260300372306, Kód: FC080
Barevné provedení : Bronz
Na dotaz
53 590 Kč
Zobrazit
Elektrický golfový vozík Tri-Line Classic FLAT-CAT black
Elektrický golfový vozík Tri-Line Classic FLAT-CAT black
EAN: 0000000015501, Kód: FLAT010BK
Barevné provedení : Black
Na dotaz
51 289 Kč
Zobrazit
V roce 2010 jsme založili naši společnost v Münsingu u Starnberského jezera v Bavorsku s jasnou firemní filozofií a konzistentními hodnotami. Stejně jako samotné vozíky a jejich uživatelé, i my a všichni zaměstnanci Flat Cat jsme osobnosti. Robustní, výrazné a s tendencí k ležérnosti. Bavorský šarm a německé nároky, které klademe na sebe, své partnery a své výrobky.

Status a image ustupují do pozadí ve prospěch kvality, inovace a jednoduchosti. Zodpovědnost k sobě navzájem a k přírodě, transparentnost ve vzájemném jednání, v jednání s našimi výrobky, spolehlivost a radost z práce a golfu jsou základní hodnoty, které formují naši společnost v každém detailu.
Odkaz na stránky značky:
http://www.flatcatgolf.com/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5779

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA