Bettinardi Putter BB28 Center

Model BB28, který debutuje v řadě BB Series, je nabízen jako jeden z nejvíce odpouštějících modelů v naší nabídce putterů Bettinardi.

11 990 Kč

9 909 Kč bez DPH

  • Kód produktu: 23-BB28CTR-35S
  • Kat. číslo: 23BB28CTR
  • EAN: 810027909381

2023 BB SERIES

 

ROZŠÍŘENÍ ŘADY

Model BB28, který debutuje v řadě BB Series, je nabízen jako jeden z nejvíce odpouštějících modelů v naší nabídce putterů Bettinardi.

AGRESIVNÍ LÍCOVÁ STRANA FLYMILL

Aggressive Flymill face frézování vytváří měkčí pocit než tradiční Flymill face, přičemž zachovává zcela rovnou kontaktní plochu bez konkávního efektu.

OPTIKA/VZHLED

U této BB28 je použita technologie povrchové úpravy PVD (Physical Vapor Deposition), což je tenký, ale pružný povlak, který ukazuje úžasné stopy po frézování skutečně řemeslným způsobem.

NEREZOVÁ OCEL 303

Každý putter řady BB je z jednoho kusu vyfrézovaný z nerezové oceli 303, což je stejná směs materiálu, kterou preferují všichni zaměstnanci Bettinardi Tour po celém světě. Tento kov nabízí odolnější, citlivější a pevnější pocit putteru pro špičkový výkon.

 


 

 

Bettinardi Golf je jednou z mála rodinných společností, která se zabývá výrobou golfových holí. Tato nezávislost umožňuje svobodu v designu a tvorbě produktů pod náročným zrakem Roberta a Sama Bettinardiových. Společnost k výrobě, která je realizovaná 100% v USA, svých putterů a holí využívá CNC stroje, které umožňují výrobu s maximální přesností, na které si značka zakládá. CNC stroje, například vůči odlévaným holím, také značně napomáhají k lepšímu vyvážení holí a tím je vyrobená hůl opět přesněji vyrobená.
Bettinardi, která prorazila jako první společnost, která kdy vyfrézovala putter z jednoho pevného bloku oceli a vynalezla technologii Honeycomb face, zůstává v popředí inovací golfových holí. Tato rodinná firma převyšuje konkurenci svými inovacemi až 4x.
Na rozdíl od konkurence, značka Bettinardi finančně nekompenzuje profesionální hráče, aby s jejich puttery a holemi hráli. Nicméně Bettinardi má silný tým včetně Matta Kuchara, Jima Hermana, Jasona Kokraka, člena Síně slávy Fred Couples a mnoha hráčů LPGA TOUR a Korn Ferry Tour.
Odkaz na stránky značky:
https://bettinardi.com/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5779

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA