Držák deštníku k vozíku FLAT-CAT

Držák deštníku k vozíku FLAT-CAT

1 189 Kč

983 Kč bez DPH

  • Kód produktu: FLAT006
  • Kat. číslo: FLAT006
  • EAN: 4260300370838

Nechte svůj golfový deštník, aby vás během hry udržoval v suchu a chránil před sluncem. Upevněte svůj deštník k držáku na deštník a pokud ho zrovna nebudete používat, uložte jej snadno do tašky. V případě potřeby lze opět celý systém snadno sestavit.

V roce 2010 jsme založili naši společnost v Münsingu u Starnberského jezera v Bavorsku s jasnou firemní filozofií a konzistentními hodnotami. Stejně jako samotné vozíky a jejich uživatelé, i my a všichni zaměstnanci Flat Cat jsme osobnosti. Robustní, výrazné a s tendencí k ležérnosti. Bavorský šarm a německé nároky, které klademe na sebe, své partnery a své výrobky.

Status a image ustupují do pozadí ve prospěch kvality, inovace a jednoduchosti. Zodpovědnost k sobě navzájem a k přírodě, transparentnost ve vzájemném jednání, v jednání s našimi výrobky, spolehlivost a radost z práce a golfu jsou základní hodnoty, které formují naši společnost v každém detailu.
Odkaz na stránky značky:
http://www.flatcatgolf.com/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA