Elektrický golfový vozík Tri-Line Classic FLAT-CAT black

Elektrický golfový vozík Tri-Line Classic FLAT-CAT black

51 289 Kč

42 388 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Barevné provedení : Black

  • Kód produktu: FLAT010BK
  • Kat. číslo: FLAT010
  • EAN: 0000000015501
ELEKTRICKÉ VOZÍKY Jeho velká síla se skrývá nejen v jeho malých přepravních obalech. Díky chytré, patentované konstrukci je možné rychle a snadno vozík Flat Cat složit do malého balení bez demontáže koleček. Konečně se podařilo vyřešit problém s naložením vozíku do kufru kabrioletu, skříňky golfisty či s uschováním doma ve skříni. Vozík pro náročné golfisty Flat Cat je kvalitní produkt, který nastavil ve své funkčnosti, snadném ovládání a vynikajícími jízdními vlastnostmi nová měřítka. Spojuje cíle a potřeby aktivního hráče, což golfistům umožňuje vysoký stupeň spontálnosti a mobility ve volném čase. Na něj se můžete spolehnout Od výroby všech dílů až po montáž kompletního vozíku byly všechny pracovní úkony provedeny s největším úsilím a pečlivostí - "made in Germany". Tento standard kvality ocení nejeden náročný hráč golfu. tento vozík je nadčasový a radost z něj bude trvat po celý Váš život. Technická data: výška složeného vozíku 83 cm šířka složeného vozíku 16 cm hloubka složeného vozíku 58 cm plynulá regulace rychlosti panel s vypínačem a funkcí vzdálenosti (20, resp. 40 m) veškeré komponenty jsou zabudované a jednotlivě měnitelné plast zesílený skleněným vláknem - stabilita, lehkost a odolnost proti UV záření šrouby z nerezové oceli garantují dlouhou životnost výkonné lithiové baterie rám ze dvou eloxovaných hliníkových trubek zajišťuje stabilitu váha 7,3 kg bez baterie baterie 1,5 kg brzda zabraňující samovolnému rozjetí 2 silné 90W motory určené pro všechny náročné terény Příslušenství: Scorecard držák, obsahuje i držák na míčky Držák na deštník
Elektrický golfový vozík  FLAT-CAT  Spin Gold-Bronze, baterie 27 jamek
Elektrický golfový vozík FLAT-CAT Spin Gold-Bronze, baterie 27 jamek
EAN: 4260300372306, Kód: FC080
Barevné provedení : Bronz
Na dotaz
53 590 Kč
Zobrazit
Elektrický golfový vozík Tri-Line Classic FLAT-CAT black
Elektrický golfový vozík Tri-Line Classic FLAT-CAT black
EAN: 0000000015501, Kód: FLAT010BK
Barevné provedení : Black
Na dotaz
51 289 Kč
Zobrazit
V roce 2010 jsme založili naši společnost v Münsingu u Starnberského jezera v Bavorsku s jasnou firemní filozofií a konzistentními hodnotami. Stejně jako samotné vozíky a jejich uživatelé, i my a všichni zaměstnanci Flat Cat jsme osobnosti. Robustní, výrazné a s tendencí k ležérnosti. Bavorský šarm a německé nároky, které klademe na sebe, své partnery a své výrobky.

Status a image ustupují do pozadí ve prospěch kvality, inovace a jednoduchosti. Zodpovědnost k sobě navzájem a k přírodě, transparentnost ve vzájemném jednání, v jednání s našimi výrobky, spolehlivost a radost z práce a golfu jsou základní hodnoty, které formují naši společnost v každém detailu.
Odkaz na stránky značky:
http://www.flatcatgolf.com/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA