Ruční tříkolový golfový vozík FLAT-CAT silver

Ruční tříkolový golfový vozík FLAT-CAT silver

11 390 Kč

9 413 Kč bez DPH

  • Kód produktu: FLAT001
  • Kat. číslo: FLAT001
  • EAN: 554263
V roce 2010, po dlouhém vývoji, přišla společnost KB-Golf, bavorský expert na golfové vozíky, s novou technologií skládaní golfových vozíků. Novy Flat Cat ruční a elektrický vozík se díky svému snadnému ovládaní staly udavači trendů v tomto oboru. Bez nutnosti demontáže kol nebo jiných častí je velmi snadné Flat Cat složit do velmi malých rozměrů. Je možné jej v autě uložit za sedadla nebo do zavazadlového prostoru. Tento skládací mechanismus je registrovaným patentem. Držátko je nastavitelné do výšky dle potřeby každého hráče. Celá rukojeť se zafixuje automaticky díky Easy-Click-Support mechanismu. Univerzální držák bagu je kompatibilní s všemi běžnými cart i stand bagy. Flat Cat vozíky jsou vyrobené z hliníku, skla, zesílených plastových dílů a ocelových kuličkových ložisek. Všechny komponenty jsou spojeny pomocí nerezových šroubů. Vozík má skvělou stabilitu, odlehčenou konstrukci a atraktivní design. Rozteč kol 64 cm Hmotnost vozíku 6,5 kg Nosnost až 40 kg Rozměry ve složeném stavu 84 cm x 59 cm x 16 cm
V roce 2010 jsme založili naši společnost v Münsingu u Starnberského jezera v Bavorsku s jasnou firemní filozofií a konzistentními hodnotami. Stejně jako samotné vozíky a jejich uživatelé, i my a všichni zaměstnanci Flat Cat jsme osobnosti. Robustní, výrazné a s tendencí k ležérnosti. Bavorský šarm a německé nároky, které klademe na sebe, své partnery a své výrobky.

Status a image ustupují do pozadí ve prospěch kvality, inovace a jednoduchosti. Zodpovědnost k sobě navzájem a k přírodě, transparentnost ve vzájemném jednání, v jednání s našimi výrobky, spolehlivost a radost z práce a golfu jsou základní hodnoty, které formují naši společnost v každém detailu.
Odkaz na stránky značky:
http://www.flatcatgolf.com/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA