SKLZ PUTTING MIRROR 12 INCH

Patovací zrcadlo SKLZ

1 590 Kč

1 314 Kč bez DPH

  • Kód produktu: SZPM12
  • Kat. číslo: SZPM12
  • EAN: 831345005753

Obloukové a přímočaré vedení dráhy vede trasu pro trénování optimálního zdvihu 
Identifikujte poruchy vyrovnání ramen a hlavy 
Vyvrtané otvory pro použití odpališť v praxi

V současné době jsou všechny tréninkové produkty SKLZ navrženy ve spolupráci s týmem pro inovace výkonu EXOS, což zajišťuje, že každý produkt je hodnocen z hlediska průkaznosti, autentičnosti, výhod pro sportovce, snadnosti použití a funkční odolnosti.

Od roku 1999 je EXOS průkopníkem lidské výkonnosti pro elitní sportovce, americké vojenské speciální operace a inovativní globální korporace. Poskytováním služeb v oblasti tréninku, výživy a fyzioterapie zaměřených na čtyři pilíře společnosti Mindset, Nutrition, Movement and Recovery, EXOS podpořila světové šampióny, zlaté medailisty a 1 000 dalších profesionálních sportovců po celém světě.

Programy a služby EXOS jsou k dispozici v různých národních zařízeních a podporují týmy, univerzity, vojenské pobočky a korporace s místními službami.
Odkaz na stránky značky:
https://sklz.implus.com/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5779

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA