Golf Swing Trainer TRIANGL Korektor polohy paží a držení těla

Golf Swing Trainer TRIANGL Korektor polohy paží a držení těla

990 Kč

818 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Barevné provedení : Grey

  • Kód produktu: JC2022070
  • Kat. číslo: JC2022070
  • EAN: 8594213281117
Opravte svůj golfový švih. Korektor golfových trojúhelníků vám umožní provést správnou formu golfového švihu se správným tréninkem švihu. Tento produkt je golfové cvičné zařízení určené k prevenci a opravě špatných švihů. Vhodný pro všechny úrovně golfistů.Produkt je navržen tak, aby zabránil a opravil špatné švihy, udržoval paže a tělo ve správném úhlu pro efektivnější švih a zlepšil flexibilitu ramen, vzdálenost a kontrolu, což je vhodné pro středně pokročilé až pokročilé golfisty i začátečníky. Je to ideální golfové tréninková pomůcka pro golfový trénink, korekci držení těla a paží, během golfového švihu.

Snadné použití: Výrobek je navržen tak, aby byl velmi jednoduchý na používání, takže jej může snadno používat každý. Poté, co byl produkt nafouknut, vložte jej do paže a nasaďte si ho, pak procvičte houpání a spuštění švihu jako obvykle. Když jej nepoužíváte, můžete vypistit vzduch a učinit jej kompaktním. Vhodné pro venkovní i vnitřní prostředí.Výrobek je nafukovací, velmi malý po deflaci, snadno se přenáší, když jej chcete použít, stačí použít pumpičku vzduchu. Je vyroben z pružného nylonového materiálu, takže se vejde do paží většiny lidí. Tělo je nafukovací, takže jej můžete snadno nosit v golfovém bagu, nebo jiných taškách.
Golf Performance
K tomuto výrobci nemáme prozatím vytvořen žádný popis.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5779

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA