Fujikura Wood Shaft Ventus TR Black 60, Stiff

Řada VENTUS TR, která se zrodila z neustálé snahy o zlepšování a je podpořena analýzami enso® a zpětnou vazbou, doplňuje a rozvíjí jeden z nejdůvěryhodnějších a nejprodávanějších shaftů v historii společnosti Fujikura. Vítejte na další úrovni výkonu VENTUS.

9 750 Kč

8 058 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Shaft: Fujikura Ventus TR Black

  • Kód produktu: VNTTRBK60WS
  • Kat. číslo: VNTTRBK60WS
  • EAN: 8594213280219

NOVÉ VYMEZENÍ STABILITY...

Fujikura Ventus TR Black Shaft

 

Fujikura Ventus TR je nový přírůstek do rodiny Ventus se středním náběhem a nízkým spinem. Společnost Fujikura využila své vlastní enso analýzy, aby zjistila, že mnoho hráčů má potřebu zvýšit "torzní tuhost" ve střední a rukojeťové části golfového shaftu. V návaznosti na úspěšnou platformu Ventus s VeloCore přidala společnost Fujikura nové materiály, které zvýšily stabilitu v těchto dvou částech shaftu, aniž by byl obětován sladký pocit, který se stal synonymem pro jméno Ventus.

"Hráči Tour používají Ventus, protože tento shaft je extrémně stabilní a míček odpaluje rovně,"

Na seznamu hráčů, kteří v posledních dvou sezónách hráli se shaftem Ventus ve svých driverech a/nebo fairwayových dřevech, jsou úřadující šampioni Masters a British Open Scottie Scheffler a Cameron Smith, stejně jako známí hráči Tiger Woods, Rory McIlroy, Jordan Spieth, Justin Rose, Dustin Johnson, Phil Mickelson, Viktor Hovland ,Sergio Garcia a mnoho dalších . Na seznamu jsou také vynikající hráčky LPGA Lexi Thompsonová a Nelly Kordová.

 Rozdílovým prvkem konstrukce shaftu VENTUS je patentovaný systém VeloCore ( UMÍSTNĚNÝ NA SPODNÍ STRANĚ SHAFTU), který ovšem někteří výrobci holí na shaftech VENTUS nemají! 

Pokud chcete získat opravdu vynikající shaft s výjimečnými vlastnostmi.Investujte do patentované technologie značky FUJIKURA VeloCore!

Technologie VeloCore 

poskytuje neuvěřitelně stabilní platformu pro výkon a dodatečná integrace jedinečné karbonové tkaniny Spread Tow pracuje v souladu s cílem vytvořit pokročilou celkovou stabilitu, aniž by byl ohrožen pocit hráče.

enso® ANALYTICS

Průběžná analýza enso® ukazuje, že shaft je při přechodu a sešvihu vystaven obrovskému napětí ve střední části. Díky použití neuvěřitelně silné a ultralehké karbonové tkaniny Spread Tow je VENTUS TR schopen zvýšit torzní tuhost v této specifické části, což pomáhá ještě více snížit kroucení a ovalizaci během švihu.

 

TR Blue je silnou kombinací stability a citu, zachovává si mimořádně tuhou špičku pro vynikající kontrolu při úderu. Zvýšená torzní tuhost vytváří profil se zvýšenou nosností pro agresivnější švihy při zachování celkového hladkého pocitu.

Fujikura
Výrobce "nejlepších golfových shaftů na světě"

Od svého založení v roce 1995 stojí společnost Fujikura Composites America v čele konstrukce a vývoje s cílem vyrábět nejlepší golfové shafty na světě. Naším posláním je přinášet radost všem golfistům tím, že zlepšujeme jejich hru a maximalizujeme jejich potenciál. Objevte rozdíl, který shaft Fujikura přinese vaší golfové hře.
Společnost Fujikura, lídr v oblasti výkonných golfových shaftů, byla poctěna titulem nejlepšího shaftu pro driver, dřeva a hybridu na PGA Tour.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA