Fujikura iron shaft AXIOM 105 X-Stiff /Long

Středně těžká varianta vhodná pro hráče s různou rychlostí švihu. AXIOM 105 S a X poskytují hráčům nižší hmotnost než tradiční ocel. Dlouhé paralelní shafty AXIOM (#2, #3, #4) umožňují hráčům maximalizovat vzdálenost carry a zároveň udržet kontrolovaný start a spin, aby se pohodlně drželi na greenu.

3 250 Kč

2 686 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Shaft: Fujikura AXIOM

  • Kód produktu: AXIOM105IXLG
  • Kat. číslo: AXIOM105IX
  • EAN: 8594213282206

Stěžejní technologie VeloCore, díky níž se VENTUS stal celosvětově úspěšným, je nyní k dispozici v novém kompozitním shaftu pro železa.

AXIOM zahajuje novou éru výkonných shaftů, které poskytují dokonalou konzistenci, stabilitu a bezkonkurenční funkčnost, aby golfisté získali mimořádnou jistotu při každém švihu.

Ať už úder vyžaduje cokoli, AXIOM to splní.

KONZISTENCE + PŘESNOST + ROZPTYL

AXIOM je produkt, který se vyvíjel několik let. Extrémní inovace, technologie a design se spojují, aby golfistům poskytly nové měřítko pro výkonnost shaftů pro železa. Je poháněn revoluční technologií VeloCore, která odemyká nekompromisní hráčský potenciál.

105gr

Středně těžká varianta vhodná pro hráče s různou rychlostí švihu. AXIOM 105 S a X poskytují hráčům nižší hmotnost než tradiční ocel.

3-DÍLNÁ PARALELNÍ KONSTRUKCE SHAFTU

Inovativní a první svého druhu třídílná paralelní konstrukce shaftu, umožňuje přizpůsobit a specifikovat výkon v celé sadě želez. Pokročilé techniky rozvržení a rozložení materiálu se přizpůsobují každému profilu, aby byla zajištěna konstantní hmotnost a konzistentní výsledky. Oddělené paralelní sekce vedou k minimálnímu ořezu špičky, což umožňuje integraci prémiových materiálů dále v shaftu pro zvýšení výkonu.

LONG IRON PERFORMANCE

Dlouhé paralelní shafty AXIOM (#2, #3, #4) umožňují hráčům maximalizovat vzdálenost carry a zároveň udržet kontrolovaný start a spin, aby se pohodlně drželi na greenu.

MID IRON VERSATILITY

Střední paralelní shafty AXIOM (#5, #6, #7) poskytují hráčům maximální použitelnost s úžasnou konzistencí. Preferované tvarování střely, kontrola letu míče a startovací okna nebyly nikdy tak snadno dosažitelné.

SHORT IRON SCORING

Krátké paralelní shafty AXIOM (#8, #9, W) nabízejí extrémní přesnost, konzistenci a větší rozptyl u skórovacích holí pro bližší rány k pinům a kratší putty.

 

                                                                       

Patentovaná konstrukce s jádrem z více materiálů, která vytváří bezkonkurenční stabilitu.                           Kdysi se tato technologie používala pouze pro testování a výzkum wood shaftů,

AXIOM jádro VeloCore je speciálně upraveno a modifikováno tak, aby zajistilo, že převratné výsledky,       nyní jsme náš výzkum a analýzu rozšířili i na shafty pro železa, 

které hráči zažili s kovovými wood shafty VENTUS, budou stejně působivé i u želez.                                    což nám pomáhá přesně určit místa pro integraci materiálů a technologií tak, 

Technologie VeloCore zvyšuje stabilitu hole během švihu a při úderu,                                                           aby golfistům přinesly co největší užitek.

což má za následek efektivnější údery a lepší výkon při mishit shots.

Lepší konzistence, přesnost a vzdálenost pomáhají golfistům častěji se trefovat blíže k cíli.

 

Fujikura iron shaft AXIOM 105 X-Stiff /Long
Fujikura iron shaft AXIOM 105 X-Stiff /Long
EAN: 8594213282206, Kód: AXIOM105IXLG
Shaft: Fujikura AXIOM
Tuhost Shaftu: X-Stiff
Označení váhy: 105
Délka: Long
Na dotaz
3 250 Kč
Zobrazit
Fujikura iron shaft AXIOM 105 X-Stiff /Mid
Fujikura iron shaft AXIOM 105 X-Stiff /Mid
EAN: 8594213282213, Kód: AXIOM105IXMD
Shaft: Fujikura AXIOM
Tuhost Shaftu: X-Stiff
Označení váhy: 105
Délka: Mid
Na dotaz
3 250 Kč
Zobrazit
Fujikura iron shaft AXIOM 105 X-Stiff /Short
Fujikura iron shaft AXIOM 105 X-Stiff /Short
EAN: 8594213282220, Kód: AXIOM105IXSH
Shaft: Fujikura AXIOM
Tuhost Shaftu: X-Stiff
Označení váhy: 105
Délka: Short
Na dotaz
3 250 Kč
Zobrazit
Fujikura
Výrobce "nejlepších golfových shaftů na světě"

Od svého založení v roce 1995 stojí společnost Fujikura Composites America v čele konstrukce a vývoje s cílem vyrábět nejlepší golfové shafty na světě. Naším posláním je přinášet radost všem golfistům tím, že zlepšujeme jejich hru a maximalizujeme jejich potenciál. Objevte rozdíl, který shaft Fujikura přinese vaší golfové hře.
Společnost Fujikura, lídr v oblasti výkonných golfových shaftů, byla poctěna titulem nejlepšího shaftu pro driver, dřeva a hybridu na PGA Tour.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5774

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA