Super Stroke grip Traxion Tour Undersize Tiff/Grey/White

Super Stroke grip Traxion Tour Undersize Tiff/Grey/White

350 Kč

289 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Barevné provedení : Grey/Blue

  • Kód produktu: SUPTTTGWU
  • Kat. číslo: SUPTTTGWU
  • EAN: 726381316959

Zcela nový model Traxion™ Tour je vytvořen s našimi nejpokročilejšími technologiemi švihového gripu. Začíná to technologií Traxion™ Control, naší novou povrchovou strukturou, která zlepšuje zpětnou vazbu a přilnavost neuvěřitelně měkké polyuretanové vnější vrstvy gripu Traxion™ Tour. Pod ni jsme přidali technologii Torsional Performance, která využívá pevné gumové jádro a dodává vysoce výkonnou stabilitu a kontrolu.


 


Model Traxion Tour je také vybaven technologií Taper Control, která zvětšuje velikost spodní části dlaně a pomáhá golfistům snížit napětí a zlepšit rychlost hlavy hole.


 


Vlastnosti:


Traxion Control: Pokročilá povrchová textura, která zlepšuje zpětnou vazbu a přilnavost. Umísťuje běhouny ve tvaru písmene "X" do oblastí gripu s vysokou citlivostí, čímž zvyšuje cit a pohodlí.


Torzní výkon: Vícevrstvá konstrukce gripu, která zajišťuje celkový výkon. Měkká, lepivá vnější vrstva nabízí extrémní přilnavost, zatímco pevné gumové vnitřní jádro poskytuje stabilitu a zpětnou vazbu, kterou golfisté potřebují, aby mohli hrát co nejlépe.


Technologie Taper Control: Profil inspirovaný turnaji s minimálním zúžením, který pomáhá golfistům vyrovnávat tlak rukou, aby mohli švihat rychleji a přirozeněji vyrovnávat plochu hole.


Technologie Spyne: Silně reliéfní hřeben podél spodní strany gripu, který vede golfisty k opakovatelnému umístění ruky, což usnadňuje vyrovnání líce hole při úderu.

SUPERSTROKE
K tomuto výrobci nemáme prozatím vytvořen žádný popis.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5774

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA