GG Putters Torque Wrench

Klíč pro utažení závaží nebo líce hole.

1 590 Kč

1 314 Kč bez DPH

  • Kód produktu: GGWRENCH
  • Kat. číslo: GGWRENCH
  • EAN: 2023000000012

JAK ZMĚNIT ZÁVAŽÍ
Pro změnu standardní kombinace závaží putteru je nutné použít vybavení dodané při nákupu.
Při nákupu dalších závaží použijte stejné vybavení a postupujte stejně.
Než přejdete k používání putteru, je nutné se ujistit, že každé jednotlivé závaží bylo zcela zajištěno proti uvolnění pomocí vnitřního šroubu.

STANDARDNÍ VYBAVENÍ
součástí každého putteru Antares a Orion
1 sada závaží: 1 hliníkové závaží a 2 závaží z nerezové oceli (již namontovaná na hlavě hole).
1 montážní sada CLICK SYSTEM, která se skládá z momentového klíče

INSTRUKCE
Změna závaží putteru a zjištění kombinace, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám na greenu, postupujte podle následujícího postupu:
1) Pomocí momentového klíče vyšroubujte tři šrouby na patce.
2) Vyberte si svou oblíbenou kombinaci závaží.
3) Vložte závaží do prázdných míst a zašroubujte tři šrouby zpět pomocí momentového klíče, dokud nezapadnou na své místo.
UPOZORNĚNÍ: Po prvním cvaknutí je šroub již utažen na maximum, nepokračujte v utahování.

JAK VYMĚNIT LÍC HOLE
Abyste ze svého putteru dostali to nejlepší, můžete upravit jeho club face a změnit úhel loftu.

INSTRUKCE
1) Vyjměte dvě vnější závaží podle postupu "JAK VYMĚNIT ZÁVAŽÍ".
2) Povolte šrouby pomocí přiloženého momentového klíče.
3) Vyměňte čelní stranu a znovu utáhněte šrouby stejným momentovým klíčem, dokud nebudou dotažené.
Jistotu, že jsou zašroubovány správně, získáte, když uslyšíte zvuk cvakacího systému.
UPOZORNĚNÍ: Po prvním cvaknutí je již šroub dotažen na maximum, v utahování nepokračujte.

Název souboru
Jak vyměnit závaží a líc hole STÁHNOUT
GG PUTTERS
Vítejte v naší společnosti GG Putters. Sídlíme v severní Itálii, kde má kovovýroba své kořeny a dlouhou historii. Jsme hrdí na to, že se nacházíme v regionu, který je nejen proslulý svým řemeslným uměním, ale je také obklopen krásnou přírodou a je domovem 169 výrobců slavných vín Franciacorta.
V naší společnosti jsme hrdí na řemeslnou zručnost a na špičkové techniky frézování. Pomocí těchto metod zajišťujeme, že každý putter je nejen vizuálně úžasný, ale také poskytuje výjimečný výkon na greenech.
Věříme, že golf je víc než jen hra a že správné vybavení může znamenat rozdíl. Proto se snažíme vytvářet puttery, které nejen výjimečně fungují, ale na hřišti také úžasně vypadají.
Jsme hrdí na naše italské dědictví a tradice našeho řemesla. Náš tým zručných řemeslníků používá při výrobě každého putteru pouze ty nejkvalitnější materiály. Věříme, že dokonalý putter je směsicí umění a inženýrství, a to je to, o co se snažíme.
Kromě toho jsou naše puttery navrženy s ohledem na hráče golfu. Chápeme, že každý hráč má jedinečné preference, a proto nabízíme puttery se třemi hmotnostmi, které mohou golfisté posouvat tak, aby dosáhli co nejlepšího puttu. Tato funkce umožňuje golfistům upravit vyvážení jejich putteru tak, aby vyhovovalo jejich individuálnímu stylu švihu a podmínkám hřiště.

Chápeme, že rychlost greenů se může na jednotlivých hřištích a dokonce i v jednotlivých dnech výrazně lišit. Proto jsme naše puttery navrhli tak, aby se přizpůsobily široké škále podmínek, takže golfisté mohou dosáhnout nejlepších možných výsledků bez ohledu na to, kde hrají, pouhou změnou loftu svého putteru.
Náš závazek ke kvalitě, řemeslnému zpracování a inovacím nás v golfovém průmyslu odlišuje. Věříme, že naše puttery nejsou jen nástrojem pro hru, ale uměleckým dílem, které představuje vášeň a odhodlání našeho týmu.
Naše společnost se zavázala zajistit, aby každý zákazník dostal ty nejlepší možné služby. Chápeme, že každý golfista má jedinečné potřeby, a věnujeme čas spolupráci s každým jednotlivcem, abychom vytvořili individuální putter, který dokonale vyhovuje jeho stylu hry.
Zveme vás, abyste se seznámili s vášní a řemeslným zpracováním, které jsou součástí každého z našich putterů, zažili rozdíl, který naše puttery mohou ve vaší hře přinést, a stali se součástí naší snahy o dokonalost. Připojte se k nám a pokračujte v posouvání hranic toho, co je ve světě golfu možné, jeden putter za druhým.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5774

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA