PG-Powergolf dálkové ovládání pomocí gest, prodejné k již zakoupenému vozíku

PG-Powergolf dálkové ovládání pomocí gest

16 000 Kč

13 223 Kč bez DPH

  • Kód produktu: PG-AC-002
  • Kat. číslo: PG-AC-002
  • EAN: 6457468416354

Dálkové ovládání se skládá z přijímače v rukojeti Vašeho modelu Magic Plus a z ovladače. K tomu je Váš vozík vybaven malou anténou na rukojeti. Ovladač má hezky tvarovaný plastový obal a ergonomický tvar. Ovladač je určen k výhradnímu použití ve spojení s Vašim vozíkem a komunikuje pouze s ním. Jiné ovladače nelze pro řízení Vašeho vozíku použít.

Zapnutí: Pro zapnutí ovladače je nutné jej držet ve vodorovné poloze a krátce stisknout tlačítko. Pokud nyní svítí střídavě malé LED světýlko zeleně a červeně, znamená to, že propojení s vozíkem bylo vytvořeno; červené LED světýlko znamená, že ovladač vozík nerozpoznal. Možné důvody: vozík je vypnutý, vozík je příliš daleko od ovladače nebo došlo k rušení signálu nějakou překážkou. Ovladač lze z bezpečnostních důvodů zapnout pouze ve vodorovné poloze.

Funkce ovladače: Držte ovladač v ruce tak, aby
1. byl ve zcela vodorovné poloze
2. tlačítko ukazovalo směrem nahoru a 
3. tlačítko ve směru jízdy ukazovalo směrem dopředu.

Ovladač zapnete stisknutím tlačítka a převezme řízení vozík. Ovládání gesty se aktivuje stisknutím tlačítka a zůstane aktivní tak dlouho, dokud tlačítko nepřestanete držet zmáčknuté.

Jízda vpřed: Stiskněte tlačítko. Rychlost určujete pomocí většího nebo menšího naklonění ovladače směrem dopředu. Až dosáhnete požadované rychlosti jízdy vozíku, uvolněte tlak na tlačítko. Vozík poté jede nastavenou rychlostí, dokud znova nezasáhnete. Pro upravení rychlosti stiskněte opět tlačítko a ukažte pomocí odpovídajícího naklonění směrem dopředu, co má vozík udělat. Pro zastavení držte ovladač zcela vodorovně a stiskněte krátce tlačítko.

Řízený směr jízdy vpřed: Aplikujte stejný postup jako u jízdy vpřed.  K tomu naklánějte ovladač při jízdě vpřed doprava nebo doleva, abyste změnili směr jízdy. Jakmile dosáhnete požadovaného směru jízdy, pusťte tlačítko. Vozík pojede nastavenou rychlostí a požadovaný směrem, dokud ho nezastavíte nebo neprovedete nějakou změnu.

Jízda vzad: Držte tlačítko stištěné. Pokud nakloníte ovladač směrem dozadu (nahoru), pojede vozík směrem vzad. Rychlost určujete pomocí většího nebo menšího naklonění ovladače. Jakmile pustíte tlačítko, vozík zůstane stát.

Otáčení na místě: Držte ovladač vodorovně. Držte tlačítko stištěné. Nakloňte ovladač doprava nebo doleva. Vozík provede požadovaný pohyb na místě. Jakmile vozík stojí správným směrem, pusťte tlačítko. Vozík stojí správným směrem a může tak jet vpřed nebo vzad.

Ovládání pro leváky: Celé to funguje stejně jako u postranní polohy směrem k vozíku. Váš vozík může být řízen taky levostranně, tzn. bez jakýchkoli změn v nastavení pro zatáčky.  Když stojíte před vozíkem a vozík je v poloze přímo proti Vám, otočte jednoduše ovládacím panelem ve vodorovné poloze o 180 stupňů (tlačítko ukazuje směrem k Vám). Můžete jet, jak jste zvyklí. Pravá zatáčka znamená naklonění doprava a levá zatáčka znamená naklonění doleva. Tím se eliminuje hlavní příčina nehodovosti s dálkovými ovladači, např. kdy vozík skončil v rybníce.Jakmile vozík zastavíme, aktivuje se opět manuální ovládání na rukojeti.

Bezpečnostní funkce: Ovládací panel lze zapnout pouze ve vodorovné poloze. Tato funkce zamezuje nechtěnému zapnutí ovládacího panelu, např. v kapse u kalhot. Pokud se vozík dostane mimo dosah signálu, zůstane vozík stát. Pokud je signál rušen nějakou překážkou, zůstane vozík stát.

Funkce Panik-Stop: Když otočíte ovládacím panelem rychle o 180 stupňů do strany, ovládací panel se vypne a vozík zůstane okamžitě stát.

Přepnutí módu dálkového ovládání na manuální provoz: 
1. Ovládacím panelem otočte o 180 stupňů (postavte vozík tak, aby směřovalo tlačítko na ovládacím panelu dolů), dálkové ovládání se tak vypne a vozík se nastaví do manuálního módu.
2. U probíhající jízdy nebo v módu stop přes dálkové ovládání, stiskněte tlačítko Start/Stop po dobu cca. 0,5 sekundy, vozík se automaticky přepne do manuálního módu.

Důležité: Z důvodu stand-by funkce u dálkového ovládání musí být baterie po ukončení hry od vozíku bezpodmínečně odpojena.

Dosah dálkového ovládání je cca. 50 metrů.

Název souboru
Návod k dálkovému ovládání STÁHNOUT
Milé golfové hráčky, milí golfoví hráči,

naším cílem je být těmi nejlepšími v oblasti golfových vozíků. Již 14 let jsme doslova poháněni touto vizí, a proto vyvíjíme stále nové důmyslné konstrukční technologie, které prověřujeme a aktuálně uvádíme na trh. S našimi značkami golfových vozíků SteelCad a TitanCad tyto inovace doslova zažijete.
Abychom mohli i nadále pracovat na dalším vývoji golfových nosičů, jsme rádi za každou zpětnou vazbu našich zákazníků. Zcela vědomě využíváme těchto shromážděných zkušeností, abychom naše produkty vylepšili. Neusínáme na vavřínech úspěšné minulosti, nýbrž neustále pracujeme na nových technologiích, které Vám ulehčí život na golfovém hřišti.
V minulém roce jsme Vám představili náš mistrovský kousek: golfový vozík Evolution Plus v titanu a ušlechtilé oceli, jenž se stal opravdovým průkopníkem v nové technologii skládání a ultra tenkém rozměru balení. Tímto produktem jsme stanovili nová měřítka v segmentu luxusních golfových vozíků a investovali 5 let tvrdé práce do vývoje.
V tomto roce si Vám dovolujeme představit náš nejnovější produkt: golfový vozík Nitro. Nitro přináší nejnovější kvalitu made in Germany na nejvyšší úrovni za nejpříznivější cenu, která byla doposud známa jen z dovozu z Dálného východu.
Kromě toho se můžete těšit z našeho nového magnetického držáku bagů. Opravdu nepřeháním, když si dovoluji tvrdit, že jde o revoluci na golfovém trhu. Tuto novou technologii najdete exkluzivně pouze u nás.
Vyzkoušejte nové produkty a nechte se přesvědčit našimi inovativními technologiemi a vysokými nároky na kvalitu. S našimi golfovými vozíky PG-PowerGolf zažijete jízdní komfort na nejvyšší úrovni a optimální podporu při hře.
Se srdečnými pozdravy
Váš
Peter Ganser
Odkaz na stránky značky:
http://www.pg-powergolf.de/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5779

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA