AXGLO Univerzální držák na pití pro golfové vozíky

Axglo Univerzální držák na pití

250 Kč

207 Kč bez DPH

  • Kód produktu: AXAC001
  • Kat. číslo: AXAC001
  • EAN: 8594213282312

Axglo Univerzální držák na pití je vhodný k umístění na trubkovitý rám jakéhokoliv vozíku od 26 do 28 mm.

Od roku 2009 jsme se zavázali poskytovat vám nejmodernější vozíky a další golfové příslušenství za nejlepší cenu na trhu. To se nám daří díky našemu odhodlání neustále inovovat a zlepšovat každý z produktů, které dáváme k dispozici našim zákazníkům.

Náš tým vlastních designérů a inženýrů věnuje své úsilí a čas získávání nejlepších materiálů za nejlepší možnou cenu. To nám dává výhodu, že můžeme vyrábět výrobky, které jsou stejně kvalitní nebo kvalitnější než výrobky nabízené dražšími značkami.

Při vytváření a navrhování našich výrobků myslíme na vás - naše milované zákazníky. Od samého začátku návrhu až do konce vždy zvažujeme nejlepší přístup k vytvoření takového typu výrobků, které vám poskytnou maximální pohodlí, jaké si zasloužíte, když jdete hrát golf se svými kamarády.

Hlavním důvodem, proč jsme schopni nabízet kvalitnější výrobky za přijatelnou cenu, je skutečnost, že vlastníme vlastní výrobní zařízení. To znamená, že naši vlastní návrháři a inženýři mohou naše výrobky několikrát vylepšovat, dokud nevyrobí takový typ výrobků, který osloví vaši osobnost.

Naši inženýři věnují mnoho práce tomu, aby se naše výrobky snadno používaly, takže je vy i vaši golfoví kamarádi můžete ovládat, aniž byste zažili jakoukoli formu obtíží.

Vytváříme více času, abyste si mohli užít více her se svými kamarády, protože naše výrobky jsou bezproblémové a snadno ovladatelné produkty. Díky tomu strávíte méně času manipulací s golfovým příslušenstvím a více času spokojenou hrou golfu.

O krok dále vycházíme vstříc potřebám zákazníků tím, že rychle reagujeme na všechny poprodejní požadavky vás i našich ostatních zákazníků. Kvalitní služby jsou pro nás prioritou a děláme vše pro to, abychom je nabízeli co nejlépe.
Odkaz na stránky značky:
http://www.axglo.com/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5779

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA