PG-Powergolf Držák na pití pro všechny typy vozíku

PG-Powergolf Držák na pití pro všechny typy vozíku

790 Kč

653 Kč bez DPH

  • Kód produktu: 20-00296
  • Kat. číslo: 20-00296
  • EAN: 4262351570274

vhodné pro montáž na trubku o průměru 30,6 - 33,9. 

Milé golfové hráčky, milí golfoví hráči,

naším cílem je být těmi nejlepšími v oblasti golfových vozíků. Již 14 let jsme doslova poháněni touto vizí, a proto vyvíjíme stále nové důmyslné konstrukční technologie, které prověřujeme a aktuálně uvádíme na trh. S našimi značkami golfových vozíků SteelCad a TitanCad tyto inovace doslova zažijete.
Abychom mohli i nadále pracovat na dalším vývoji golfových nosičů, jsme rádi za každou zpětnou vazbu našich zákazníků. Zcela vědomě využíváme těchto shromážděných zkušeností, abychom naše produkty vylepšili. Neusínáme na vavřínech úspěšné minulosti, nýbrž neustále pracujeme na nových technologiích, které Vám ulehčí život na golfovém hřišti.
V minulém roce jsme Vám představili náš mistrovský kousek: golfový vozík Evolution Plus v titanu a ušlechtilé oceli, jenž se stal opravdovým průkopníkem v nové technologii skládání a ultra tenkém rozměru balení. Tímto produktem jsme stanovili nová měřítka v segmentu luxusních golfových vozíků a investovali 5 let tvrdé práce do vývoje.
V tomto roce si Vám dovolujeme představit náš nejnovější produkt: golfový vozík Nitro. Nitro přináší nejnovější kvalitu made in Germany na nejvyšší úrovni za nejpříznivější cenu, která byla doposud známa jen z dovozu z Dálného východu.
Kromě toho se můžete těšit z našeho nového magnetického držáku bagů. Opravdu nepřeháním, když si dovoluji tvrdit, že jde o revoluci na golfovém trhu. Tuto novou technologii najdete exkluzivně pouze u nás.
Vyzkoušejte nové produkty a nechte se přesvědčit našimi inovativními technologiemi a vysokými nároky na kvalitu. S našimi golfovými vozíky PG-PowerGolf zažijete jízdní komfort na nejvyšší úrovni a optimální podporu při hře.
Se srdečnými pozdravy
Váš
Peter Ganser
Odkaz na stránky značky:
http://www.pg-powergolf.de/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5751

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA