PG-Powergolf Elektrický golfový vozík Zorro CLICK - Steel

PG-Powergolf Elektrický golfový vozík STEEL CAD Zorro CLICK

71 000 Kč

58 678 Kč bez DPH

K tomuto produktu zvolte:
  • Kód produktu: 10-00336
  • Kat. číslo: 10-00336
  • EAN: 4262351570083

SteelCad Zorro Click
Nová luxusní třída

• nejmodernější technologický balíček plus
• Automatický spoj
• nejrychlejší montáž a demontáž
• jen několik jednotlivých částí
• Velikost plochého balení včetně koleček
• Mistrovské dílo

Vysoce kvalitní materiály, filigránské zpracování, promyšlený ovládací panel a přesvědčivý design tvoří fascinující celek. Inovativní koncept ovládání, moderní technologie skládání a neuvěřitelně rychlá montáž a demontáž jsou důsledně zaměřeny na odlehčení pro golfisty. Všechno je konzistentní, funkční a v perfektní ergonomii.
Možnost doplnit dálkovým ovládáním pomocí ovládání gesty.
Díky nejmodernější technologii pohonu a ovládání jsou modely Zorro Click dokonalým společníkem pro vaše golfové hry. Nové střídavé motory snižují spotřebu energie, minimalizují vývoj hluku a eliminují opotřebení motoru. Udržitelnost a ochrana životního prostředí jsou u nových modelů Zorro Click samozřejmostí.

Nejnovější technologie
Technologie nového Zorro Click jasně překračuje předchozí řadu v luxusní třídě a nastavuje nová měřítka. S novým automatickým kloubem na přední nápravě je montáž a demontáž ještě pohodlnější.

Zorro Click je vybaven nejnovější technologií pohonu a řízení. Magické magnetické zátky, funkce chodu vpřed a vzad, elektronická parkovací brzda, elektronický diferenciál, přepínatelný terénní převod, dočasný volnoběh, rekuperace energie, ochrana proti náklonu senzoru a indikátor stavu nabití baterie, standardní funkce, jako je tlačítko start / stop , plynulý tempomat.

Start v poslední rychlosti je součástí standardní výbavy zastavení na vzdálenost přes 10, 20 a 30 metrů, brzdění z kopce, tempomat a volnoběh. Mezi další zajímavosti dostupné na vyžádání patří dálkové ovládání s ovládáním gesty a magnetický držák bagu.

Váš nový Zorro Click dokáže opravdu všechno, co moderní golfový vozík prvotřídní třídy musí dnes dokázat. Nové doplňkové funkce lze pohodlně ovládat pomocí otočného regulátoru tlaku nebo se automaticky aktivují a podporují tak vaši hru.

Dálkové ovládání s ovládáním gesty a magnetický držák bagu jsou na vyžádání.
• Vpřed / vzad
• Elektronická parkovací brzda - Bezpečné parkování v každé oblasti.
• Elektronický diferenciál - Zvyšuje jízdní komfort.
• Obnova energie (ERG) - brzděte při jízdě z kopce a získejte energii.
• Ochrana proti náklonu senzoru (SKS)
• Ochrana proti náklonu senzoru zajišťuje větší bezpečnost - Pouze Zorro Plus
• Magické magnetické připojení baterie - Pokud ho nemáte, nevíte, jak snadné je připojit baterii.
• Indikátor nabití baterie - Kdykoli vám zobrazí přibližný barevný rozsah baterie.
• Dočasná volnoběžka - Ruční pohyb vozíku uvolněním parkovací brzdy.
• Dočasná uzávěrka diferenciálu - Podporuje vás i v nejobtížnějším terénu (Pouze Zorro Plus)

Název souboru
Srovnávací tabulka vozíků PG-Powergolf STÁHNOUT
Milé golfové hráčky, milí golfoví hráči,

naším cílem je být těmi nejlepšími v oblasti golfových vozíků. Již 14 let jsme doslova poháněni touto vizí, a proto vyvíjíme stále nové důmyslné konstrukční technologie, které prověřujeme a aktuálně uvádíme na trh. S našimi značkami golfových vozíků SteelCad a TitanCad tyto inovace doslova zažijete.
Abychom mohli i nadále pracovat na dalším vývoji golfových nosičů, jsme rádi za každou zpětnou vazbu našich zákazníků. Zcela vědomě využíváme těchto shromážděných zkušeností, abychom naše produkty vylepšili. Neusínáme na vavřínech úspěšné minulosti, nýbrž neustále pracujeme na nových technologiích, které Vám ulehčí život na golfovém hřišti.
V minulém roce jsme Vám představili náš mistrovský kousek: golfový vozík Evolution Plus v titanu a ušlechtilé oceli, jenž se stal opravdovým průkopníkem v nové technologii skládání a ultra tenkém rozměru balení. Tímto produktem jsme stanovili nová měřítka v segmentu luxusních golfových vozíků a investovali 5 let tvrdé práce do vývoje.
V tomto roce si Vám dovolujeme představit náš nejnovější produkt: golfový vozík Nitro. Nitro přináší nejnovější kvalitu made in Germany na nejvyšší úrovni za nejpříznivější cenu, která byla doposud známa jen z dovozu z Dálného východu.
Kromě toho se můžete těšit z našeho nového magnetického držáku bagů. Opravdu nepřeháním, když si dovoluji tvrdit, že jde o revoluci na golfovém trhu. Tuto novou technologii najdete exkluzivně pouze u nás.
Vyzkoušejte nové produkty a nechte se přesvědčit našimi inovativními technologiemi a vysokými nároky na kvalitu. S našimi golfovými vozíky PG-PowerGolf zažijete jízdní komfort na nejvyšší úrovni a optimální podporu při hře.
Se srdečnými pozdravy
Váš
Peter Ganser
Odkaz na stránky značky:
http://www.pg-powergolf.de/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5751

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA